Торгово-сервісна мережа АІС оголошує про початок прийому замовлень на передньопривідний кросовер компакт-класу FAW X40!

Придбати новинку в мережі АІС можна буде вже на початку грудня 2019 року за акційною ціною, всього за 337 900 грн.* Стандартна ціна на новинку 358 900 грн.

FAW X40 - це друга модель (після FAW B30) бренду, розроблена на новій платформі автоконцерну. Новий автомобіль відрізняється чудовими для свого класу технічними характеристиками в поєднанні з доступною вартістю. Основна цільова аудиторія - міські жителі, які віддають перевагу активному відпочинку. Завдяки своїм розмірам (Д4310xШ1780xВ1680), відмінній ергономіці салону і економічному двигуну, автомобіль дуже зручний як для пересування в умовах мегаполісу, так і для подорожей.

FAW X40 має сучасний зовнішній вигляд, який характеризується правильними пропорціями та виразними лініями кузова. Підсилює враження шестикутна решітка радіатора з хромованими перекладинами, що об'єднує LED фари головного світла, а також легкосплавні колісні диски на 17 дюймів.

За рахунок поєднання високоміцного кузова, цілого ряду систем активної і пасивної безпеки, економічного та надійного двигуна c системою «старт-стоп», 6-ступінчастою механічною трансмісії, FAW X40 істотно перевершує однокласників з безпеки і комфорту водіння.

FAW X40 має незалежну підвіску зі стійками McPherson спереду і торсіонну балку з напівнезалежною задньою підвіскою ззаду. Це підвищує стійкість автомобіля і дозволяє отримати плавний хід і стабільну керованість. Також, автомобіль обладнаний дисковими гальмами всіх чотирьох коліс і електропідсилювачем керма.

Новинка комплектується 1.6-літровим атмосферним бензиновим двигуном. Потужність двигуна 109 к.с. при 5500 об. / хв., максимальний крутний момент 155 Нм при 3600 об / хв.

Автомобіль буде поставлятися в Україну в комплектації Comfort, що включає такі опції як: ABS + EBD, дві передні подушки безпеки, денні ходові вогні, центральний замок, іммобілайзер, кондиціонер, бортовий комп'ютер, електричні склопідйомники, кермо з управлінням аудіосистемою, парктроник з задньої камерою, датчик дощу, система контролю тиску в шинах, підігрів дзеркал і лобового скла, мультимедійну систему з восьмидюймовим екраном, рейлінги на даху та цілим рядом інших.

Автомобіль можна буде придбати в Кредит, Лізинг та Трейд-Ін. ** Поєднавши покупку в кредит / лізинг з програмою трейд-ін покупець отримає можливість придбати новий автомобіль без будь-яких початкових грошових вкладень! Власникам FAW B30 буде доступний безкоштовний асистанський сервіс.

Відзначимо, що на сьогоднішній день, Корпорація FAW займає лідируючі позиції в Китайському автомобілебудуванні. Обсяг продажів FAW перевищує 3 мільйони автомобілів на рік. Компанія представлена в 40 країнах світу, їй належить 28 дочірніх компаній, а ще в 18 компаніях FAW володіє контрольним пакетом акцій. У США, ЄС та Китаї працює п'ять Research & Development центрів. Стратегічними партнерами компанії є провідні світові автоконцерни - Volkswagen, Toyota, Mazda та ін.

Нагадаємо, що в офіційній дилерській мережі АІС також вже стартував продаж сімейного седана компакт-класу - FAW B30 з автоматичною трансмісією.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

* Вказана акційна ціна за одиницю товару на 28.11.2019 р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця. Акційні ціни діють с 02.12.2019р. до 31.12.2019р. в торгівельній мережі АІС по всій території України.
** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

Где это происходит
Автосалон АИС Автоцентр Святошино
АИС Автоцентр Святошино
Автосалон, Софиевская Борщаговка, ул. Киевская, 24
Средняя оценка: 3,0на основе 1 отзыва
1 отзыв

**«АИС Автоцентр Святошино»** входит в Группу компаний «АИС» - одного из лидеров автомобильного рынка Украины и является официальным дилером RAVON (Узбекистан), GEELY (Китай), SSANG YONG (Корея), CHEVROLET NIVA (Россия), ГАЗ, ВАЗ, УАЗ, ПАЗ, и МТЗ Беларус. **«АИС…

Социалочки

avatar