С 01 по 31 июля 2012
З нагоди 20-річчя компанії Віннер в Україні з 1 по 31 липня 2012 року впроваджується акція на автомобілі Ford. Ford Focus стартує з відмітки 149 900, а знижки на Mondeo та кросовер Kuga досягають 20 тысяч гривень!

Новий Focus підносить кінетичний дизайн Ford на новий рівень. Це машина, присутність якої дійсно відчувається, незалежно від того, стоїть вона або рухається, як у скромному і цілеспрямованому вигляді, так і в таких деталях як новий дизайн капота, блискуча чорна решітка радіатора і панорамні стоп-сигнали. Усередині вона також має сміливий дизайн з центральним пультом і приладовою панеллю, зробленими за останнім словом техніки, високоякісної обробкою і прекрасною деталізацією.

Ford Kuga народжений долати виклики найсуворіших доріг. Але важливим є те, що через наявність сучасних систем безпеки він вважається найбезпечнішим автомобілем у своєму класі. Пройшовши ретельні випробування за програмою Euro NCAP, Kuga отримав п'ять зірок за безпеку дорослих пасажирів, чотири зірки за безпеку дітей та три зірки за захист пішоходів.

Вперше опинившись за кермом Ford Mondeo Ви відразу оціните  комфорт найвищого рівня. Оснащений останніми технологіями новий Mondeo створений для того, щоб робити кожну поїздку безпечнішою, простішою та цікавішою. Цілий ряд технологій забезпечує ідеальний баланс, який задовольняє жагу водія до руху та побутові потреби сім'ї. Новий Mondeo легко виконує Ваші забаганки та відповідає Вашому стилю.

Деталі у дилерів Ford.

Где это происходит
ВиДи Край Моторз
Автосалон, Киев, Большая Кольцевая, 60
Средняя оценка: 2,875на основе 2 отзывов
2 отзыва 2 автоуашника

ВиДи Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне «ВиДи Край Моторз» представлены классические и новейшие модели, среди которых любители легендарного американского бренда обязательно…

Автосалон Эмералд Авто
Эмералд Авто
Автосалон, Одесса, пр-т Маршала Жукова, 2
Средняя оценка: 4,0на основе 1 отзыва
1 отзыв

Мы уважаем каждого существующего и будущего клиента компании Эмералд Авто. Мы стараемся быть лучшими для Вас. Вы - наша главная ценность. Ваша хорошая рекомендация друзей - показатель нашей отлично й командной работы. Мы всегда стараемся оправдывать Ваше…

Автосалон Виннер Форд Харьков
Виннер Форд Харьков
Автосалон, Харьков, пр. Московский, 259
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов

ООО "Виннер Форд Харьков" - является одним из старейших на Украине и первым в Харькове официальным дилером FORD , был основан 21 сентября 2002 года.

Социалочки

avatar