Надійний, економічний, інноваційний, функціональний, універсальний та практичний VW Caddy – з яким Ваші щоденні справи стануть ще приємнішими та легшими, автомобіль, який буде Вашим незамінним комерційним помічником.

Автомобіль тижня Volkswagen Caddy з вигодою 250 000 грн.  у автосалоні «КарпатиАвтоцентр» представлений для Вас із наступними технічними характеристиками.

Двигун

1,6 TDI

Тип трансмісії

7-ступ. DSG

Потужність

102 к.с.

Витрати палива

5.7 л./100км

Обладнання, яке зробить кожну поїздку максимально комфортною та безпечною:

  • Багатофункціональне шкіряне кермо з перемикачами, багатофункціональний дисплей "Plus"
  • Додаткові протипильні ущільнювачі та інші протипильні модифікації
  • Електронне блокування двигуна (іммобілайзер)
  • Ключ для центрального замку з дистанційним керуванням
  • Мультимедійна система «Composition Color», з 6 динаміками
  • Пакет "Світло та видимість": Дзеркало безпеки, що затемнюється автоматично, переключення світла фар автоматичне, функція "Leaving home" та функція "Coming home", з датчиком дощу
  • Парк-пілот, акустичні сигнали при виявленні перешкод в районі задньої частини кузову
  • Передні сидіння, що регулюються по висоті, та висувні ящики для речей під передніми сидіннями
  • Протитуманні фари
  • Система омиву заднього скла з переривним включенням
  • Фари денного світла (постійне включення в режимі руху)

А доступні програми купівлі автомобіля (кредит, лізинг чи обмін Trade-In)  від автосалону «КарпатиАвтоцентр» допоможуть Вам стати власником VW Caddy із ще більшим задоволенням.

Можливість скористатись послугою лізинг дуже важлива для багатьох підприємців, у автосалоні «КарпатиАвтоцентр» розуміють таку необхідність, тож для Вашої зручності Ви можете скористатись нею і зробити VW Caddy надійним помічником для Вашого бізнесу. 

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» також надає Вам можливість придбати авто у кредит і гарантує прозорі відсоткові ставки та мінімальний перший внесок, адже ми працюємо тільки із перевіреними фінансовими установами!

Акційне ціноутворення на автомобіль діє до 22 травня 2018 року, або до моменту продажу автомобіля в залежності від того що настане раніше.

Дізнавайтесь деталі в автосалоні "КарпатиАвтоцентр" за адресою: м.Чернівці вул.Енергетична 2В або за телефоном ‎(0372) 543-888, 050 374 44 55, чи у персонального менеджера.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar