100% відсотків Golf. Більшого компліменту універсалу зробити неможливо. Його стрімкий дизайн, високоефективний дизельний двигун і різноманітність асистентів водія підкреслюють його походження в кожній деталі, а спеціальна ціна не залишить Вас байдужими до нього!

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» надає можливість стати власником Нового Golf SportWagen із преміальними характеристиками та за спеціальною ціною!

Автомобіль обладнаний дизельним двигуном 2.0, потужністю 150 к.с. Кількість автомобілів обмежена. Ознайомтесь з всіма перевагами автомобіля!

Ефективність двигуна

TDI. Відчуйте переваги високого крутного моменту і низьким споживанням пального.

Поєднання високої ефективності та ощадливого ставлення до Вашого гаманця - це про TDI. Ніколи ще поєднання цих якостей у одному дизельному двигуні із технологією Common-Rail не було настільки естетичним.

Двигуни 2.0 л TDI Volkswagen Golf SportWagen - це дизельний двигун з системою турбонаддуву і системою безпосереднього впорякування пального. Він вирізняється економічністю, високим крутним моментом у 320 Нм і неабиякою потужністю у 150 к.с.. Для даної моделі двигун працює у парі із 6-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач DSG. 

Комфорт на вищому рівні

Ваш Golf SportWagen незалежно від обраної комплектації буде обладнаний мультимедійною системою. Що Вам більше до смаку - насолоджуватися музикою в тиші або прокладати нові маршрути завдяки можливостям підключення смартфона через інтерфейси Apple CarPlay або Android Auto?

Тримайте обидві руки на кермі під час розмови по телефону. За допомогою протоколу Bluetooth Ви зможете менше відволікатися та тримати обидві руки на кермі, а трафік - під контролем.

Підйомно-зсувний люк

Скляний дах має чудовий вплив на салон автомобіля. Завдяки більше кількості світла Ви отримаєте своєрідне відчуття великого простору. Панорамний зсувний люк, який можна замовити в якості опції, складається з двох великих скляних елементів, перший з яких має електричний привід і функцію підйому і зсуву. Завдяки шторці, що знаходиться під люком, можна повністю закрити скляний люк лише за натиском кнопки.

Спортивні передні сидіння

Найточніші налаштування одним пальцем. 

Переднє пасажирське сидіння може бути не просто комфортним, а й спортивним. До того ж, обрати найзручніше положення набагато легше за рахунок електрорегулювання передніх сидінь.

Автоматичний кондиціонер Climatronic - забезпечить індивідуальний клімат у подорожах.

Пропонує функцію двозонного регулювання температури з автоматичним налаштуванням окремо для сторін водія та переднього пасажира.

Автоматичний режим рециркуляції повітря під час очищення скла або під час руху заднім ходом захищає від неприємних запахів ззовні. Кліматична установка також здійснює охолодження ящика для рукавичок.

Асистенти

Park Assist

Не завжди ми маємо достатньо сил та терпіння, щоб запаркувати автомобіль у вузьких провулках. Park Assist допоможе.
Система розпізнає наявність поперечних і повздовжніх вільних паркувальних місць, а також здійснює самостійне паркування у визначену зону. Водій лише натискає педаль газу або гальм.

Камера заднього виду Rear View

Полегшує процес паркування задом. Всюди. Завжди. Просто виводячи зображення на дисплей Вашої мультимедійної системи.

Технічна інформація

Двигун

2.0 л TDI 150 к.с. 6-ступ. DSG

Тип двигуна / Кількість клапанів на циліндр

4-циліндровий, дизельний / 4

Робочий об'єм, л / см куб.

2.0 л / 1968 см куб.

Система подачі палива

Common Rail. Турбонаддув

Макс. потужність, к.с. (кВт) при об./хв.

150 к.с. (110 кВт) при 3500 об/хв

Макс. крутний момент, Нм при об./хв.

320 Нм при 1750 об/хв

Коробка передач

6-cтупенева автоматична DSG

Динамічні характеристики

 

Максимальна швидкість, км/год

216 км/год

Розгін 0-80 км/год, с

н.д. c

Розгін 0-100 км/год, с

8,7 c

Витрати палива

 

Тип палива

Дизель

Міський цикл, л/100 км

6,3 л/100 км

Траса, л/100 км

4,3 л/100 км

Змішаний цикл, л/100 км

5,0 л/100 км

Об'єм паливного бака, л

50 л

Розміри та інше

 

Довжина, мм

4562 мм

Ширина, мм

1799 мм

Висота, мм

1481 мм

Колісна база, мм

2635 мм

Колія передня / задня, мм

1549 / 1520 мм

Кліренс, мм

140 мм

Об'єм багажного відділення станд., л

605 л

Об'єм багажного відділення при склад. сидіннях, л

1620 л

Діаметр розвороту, м

10,9 м

 

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» діють додаткові послуги за який Ваша покупка стане ще більш вигідною:

  1. За допомогою програми Trade-In , Ви зможете обміняй старе авто на новий Vokswagen Golf. Консультанти відділу Das WeltAuto зможуть безкоштовно оцінити ринкову вартість Вашого автомобіля та вартість доплати до нового автомобіля.

  2. Можливість придбати автомобіль в кредит чи лізинг за доступними відсотками та в розстрочку.

  3. Тестова поїздка - ГАРАНТОВАНО.

За деталями та умовами замовлення автомобіля звертайтеся за адресою: м. Чернівці вул. Енергетична 2 В, «КарпатиАвтоцентр» або за тел. (0372) 543 888, 096 374 44 55, 050 374 44 55.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar