Обміняй свій автомобіль на новий Volkswagen і отримай додатково БОНУС 25 000 ГРН!

Послуга Trade-In стає вигіднішою та доступнішою. Основний бонус, який Ви отримуєте при обміні Вашого вживаного автомобіля на Новий Volkswagen у дилера Das WeltAuto Чернівці - 25 000 грн!

Обираючи Новий  Volkswagen із наведеного списку Ви отримуєте:

ОСНОВНИЙ БОНУС - 25 000 грн.  

- Touareg

- Passat

- Новий Tiguan

- Новий Golf

- Новий Amarok

- T6 Multivan / Caravelle / Kombi / Kasten

- Crafter

ОСНОВНИЙ БОНУС - 15 000 грн.

- Інші моделі VW PKW

- Caddy 4 (усі моделі)

Послуга Trade-In дозволяє отримати додаткові переваги:

1. Економія часу! Для того щоб стати власником нового Volkswagen потрібно лише декілька хвилин для оцінки вашого старого авто.

2. Не шукаєте покупця! Вам не потрібно шукати кому продати своє старе авто та де розмістити оголошення - ці турботи ми візьмемо на себе.

3. Зручність складання договору! Техогляди, експертні висновки, зняття і постановка на облік, технічна експертиза - всі ці турботи бере на себе автосалон.

4. Безпечність договору! Купуючи авто в офіційного дилера Volkswagen, Ви захищені від шахрайства, що притаманно стихійним автомобільним ринкам.

5. Вигідний кредит чи лізинг! У разі нестачі коштів на покупку в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» завжди діють вигідні пропозиції щодо фінансування.

У випадку нестачі грошової суми, яку Вам необхідно доплатити для отримання  Нового Volkswagen - використайте прозорі, вигідні та доступні програми фінансування від надійного партнера Porsche Finance Group Ukraine полегшить купівлю нового Volkswagen!

Дізнавайтесь деталі у офіційного дилера Das WeltAuto в Чернівцях за тел. (0372) 543-888, 050 374 40 08 або звертайтесь за адресою м.Чернівці вул.Енергетична 2В.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar