В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» з'являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією, що буде актуальною лише протягом семи днів від моменту появи інформації на сайті!

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Tiguan в преміальній комплектації.

Неймовірно акційна та вигідна ціна - 1 122 992 грн. буде дійсна тільки протягом 7 днів. Обираючи Volkswagen Tiguan Ви заощаджуєте 70 000 грн.  

Автомобіль обладнаний дизельним двигуном 2.0 з максимальною потужністю 150 к.с. та 7-ти ступеневою автоматичною коробкою передач. В салоні автомобіля 5 надзвичайно комфортабельних сидінь, багатофункціональне кермо, система керування багатофункціональним дисплеєм, радіо, телефоном. Підсвітка простору для ніг спереду, зовнішні дзеркала з електроприводом, місцевим освітленням та обігрівом (праве дзеркало - з підлаштуванням положення) доповнюють весь комфорт Volkswagen Tiguan.
         Додатково до базової комплектації автомобіль обладнаний:

  • Електропривод закривання-відкривання дверей багажника.
  • Навігаційна функція "Discover Media" (для "Composition Media") 20,3 см (8 дюймів) кольоровий TFT-дисплей з функцією Touchscreen та сенсором наближення, CD-програвач, картоприймач SD, роз'єм USB, мультимедійне гніздо AUX-IN, телефонія Bluetooth, функція JPEG Viewer, навігаційні дані Європи на SD-карті, онлайн-сервіс "Guide & Inform".
  • Пакет "Offroad", бампери Off-Road у колір кузова, зі збільшеним кутом звісу, швелери та нижня частина бамперів чорного кольору, передні алюмінієві накладки на пороги з написом "OFFROAD".
  • Камера заднього виду "Rear View" вкл. паркувальний асистент "Park Assist" та парк-пілот.

Вигідні умови кредиту чи лізингу,  які діють  в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» допоможуть Вам стати власником автомобіля тижня -Volkswagen Tiguan.

Виникають питання, як продати старий автомобіль? Все просто! Менеджер з продажу автомобілів Das WeltAuto безкоштовно оцінить вартість Вашого автомобіля та запропонує обмін на автомобіль тижня Volkswagen Tiguan!

Дізнайтеся деталі в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» офіційного дирела Volkswagen, за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543-888, (096) 374 44 55 або на сайті www. karpaty-autocenter.com.ua.

  Звертаємо Вашу увагу на те, що пропозиція «Автомобіль тижня» обмежена і дійсна  тільки до 10.00 год. 22 травня 2017 року або до моменту продажу автомобіля!

Скористайся вигідною та акційною ціною!

Акційний Volkswagen Tiguan може стати саме Вашим!

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar