В автоцентрі Volkswagen в Чернівцях стартує нова безпрецедентна акція: тільки до кінця травня, при покупці улюбленого Volkswagen Passat, Touareg, Touran Polo Sedan та Golf, страхування КАСКО – в ПОДАРУНОК!

Дорогі клієнти, ми турбуємося про Вас та Ваш Volkswagen і прагнемо забезпечити максимальний захист. Саме тому з 8 травня у нас починає діяти нова акційна пропозиція - « КАСКО в подарунок». Відповідно до акції, разом з покупкою автомобіля із переліку акційних автомобілів Ви отримуєте автострахування за програмою КАСКО в подарунок!

Страхування КАСКО стане реальною допомогою, якщо Вашому Volkswagen буде нанесено будь-яких збитків, нанесених внаслідок:

  • викрадення автомобіля;
  • дорожньо-транспортної пригоди (ДТП);
  • протиправних дій третіх осіб, викрадення окремих вузлів і/або додаткового обладнання автомобіля;
  • стихійного лиха (повінь, буря, ураган, град, затоплення, сильний снігопад, шторм і т.п.);
  • пожежі або вибуху;
  • інших випадків.

Скористайтесь акційною пропозицією яка діє не залежно від того, чи купуєте Ви автомобіль за готівковий/безготівковий рохрахунок, чи з фінансування від Porshe Finance Group!

Пропозиції які вже діють в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» не залишать Вас байдужими до акційної пропозиції «КАСКО в подарунок»:

- Для зручності та лояльності покупки для Вас діють зручні умови фінансування автомобіля. Деталі дізнавайтесь за посиланням: http://www.karpaty-autocenter.com.ua/financial-service/car-loan/.

- Менеджер компанії Das WeltAuto, безкоштовно оцінить Ваш автомобіль і Ви без додаткових зусиль для продажу автомобіля можете скористатися програмою Trade-In. Деталі за посиланням: http://www.karpaty-autocenter.com.ua/car/exchange-trade-in/.

Деталі акції та комплектацію автомобіля дізнавайтесь в автосалоні «КарпатиАвтоцентр»  за адресою: м. Чернівці вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543 888, 050 374 44 55, 096 374 44 55.

Кількість акційних автомобілів обмежена. Акція діє до 31.05.2017р. або до моменту продажу автомобілів зі складу.

Будьте в курсі всіх новин від автосалону «КарпатиАвтоцентр». Завантажте мобільний додаток «VW Чернівці» для користувачів IOS.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar