В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» з'являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією, що буде актуальною лише протягом семи днів від моменту появи інформації на сайті!

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.

Неймовірно акційна та вигідна ціна та перелік додаткових опцій не залишить Вас байдужими. Акційна ціна автомобіля становить 1 800 671 грн. Пропозиція буде дійсна тільки протягом 7 днів. Обираючи Volkswagen Touareg Ви заощаджуєте 152 000 грн.  

Автомобіль обладнаний дизельним двигуном 3.0 з максимальною потужністю 245 к.с. та 8-ти ступеневою автоматичною коробкою передач.

Вигідні умови кредиту чи лізингу, які діють в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» допоможуть Вам стати власником автомобіля тижня -Volkswagen Touareg.

Виникають питання, що робити з старим автомобіль? Все просто! Менеджер з продажу автомобілів Das WeltAuto безкоштовно оцінить вартість Вашого автомобіля та запропонує обмін на автомобіль тижня Volkswagen Touareg!

Дізнайтеся деталі в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» офіційного дирела Volkswagen, за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543-888, (096) 374 44 55 та (050) 374 44 55.

Відвідавши сайт автосалону www. karpaty-autocenter.com.ua, Ви можете детально ознайомитись з комплектацією та додатковими опціями автомобіля.

Звертаємо Вашу увагу на те, що пропозиція «Автомобіль тижня» обмежена і дійсна  тільки до 10.00 год. 3 травня 2017 року або до моменту продажу автомобіля,  що настане скоріше.

Скористайся вигідною та акційною ціною!

Акційний Volkswagen Touareg може стати саме Вашим!

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar