Тільки цього тижня, до 3 квітня, маєте можливість придбати VW Multivan в комплектації Aplen із додатковими знижками та вигодами. Обираючи автомобіль тижня VW Multivan, Ви отримуєте ряд переваг

-          ВИГОДА 222 000 ГРН.;

-          КАСКО В ПОДАРУНОК;

-          ЗЕЛЕНА КАРТА В ПОДАРУНОК.

Памятайте, пропозиція діє тільки 10:00год 3 квітня 2017 року!

VW Multivan пропонує значно більше, як звичайний мінівен. Окрім семи комфортабельних місць, водій та пасажири оцінять великий простір ніг та голови навіть на сидіннях третього ряду. Індивідуальні крісла другого ряду можна розвернути на 360 градусів. Першокласне оздоблення та високоякісні матеріали створюють нову атмосферу в салоні автомобіля, яка особливо помітна на новій передній панелі. Новими медіа системами з інтуїтивно простим сенсорним інтерфейсом можна керувати з багатофункціонального шкіряного мультикерма.

Додаткове обладнання автомобіля складає:

-          Механічне блокування міжколісного диференціала.

-          Елементи декору: декоративна вставка "під дерево" - "Golden Chesnut", лакована накладка "Black Glossy".

-          Електричне відкриття та закриття задніх підйомних дверей з вікном. Сервопривід задніх дверей з доводчиком (без можливості відкриття зсередини)

Будьте першими, поспішайте скористатися пропозицією АВТОМОБІЛЬ ТИЖНЯ!

Поряд  із пропозицією «Автомобіль тижня», маєте можливість скористатися програмою  «Trade-In» та отримати додаткові зручності:

1.    Економія часу! Для того щоб стати власником нового VW Multivan, потрібно лише декілька хвилин для оцінки вашого старого авто.

2.    Не шукаєти покупця! Вам не потрібно шукати кому продати своє старе авто та де розмістити оголошення - ці турботи ми візьмемо на себе.

3.    Зручність складання договору! Техогляди, експертні висновки, зняття і постановка на облік, технічна експертиза - всі ці турботи бере на себе автосалон.

4.    Безпечність договору! Купуючи авто в офіційного дилера Volkswagen, Ви захищені від шахрайства, що притаманно стихійним автомобільним ринкам.

5.    Вигідний кредит чи лізинг! У разі нестачі коштів на покупку в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» завжди діють вигідні пропозиції щодо фінансування.

Дізнайтеся деталі пропозиції тижня в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» за адресою м.Чернівці, вул.Енергетична 2-В, тел. (0372) 543 888, 067 373 57 00.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar