С 1 сентября по 30 ноября 2015
Володарі автомобілів Porsche безумовно отримують краще з кращого. Не лише на дорозі, але і у сервісному центрі протягом всього строку експлуатації автомобіля.

Кожен автомобіль Porsche є унікальним високоякісним продуктом, створеним з використанням сучасних матеріалів і устаткування. Всі його вузли, агрегати та комплектуючі виробляються у відповідності з найвищими стандартами якості та мають унікальні властивості. Тому, обслуговування та ремонт таких автомобілів повинен проводитися тільки висококваліфікованим персоналом у спеціалізованих сервісних центрах.

Турбуючись про якісний та зручний сервіс для володарів автомобілів Porsche виробництва до 2010 року, ми впроваджуємо спеціальну «Програму сервісу для післягарантійних автомобілів Porsche». Дана сервісна програма передбачає надання знижки у 40% на оригінальні запасні частини та роботи з обслуговування Вашого Porsche. Все у звичній для Вас першокласній якості. 

Програма діє з 01 вересня по 30 листопада 2015 року. За більш детальною інформацією по даній акції звертайтесь до відділу сервісу "Порше Центр Київ Аеропорт" за тел.: +38 044 201 91 13

Где это происходит
Автосалон Порше Центр Киев Аэропорт
Порше Центр Киев Аэропорт
Автосалон, Киев, с. Чубинское, ул. Киевская, 43, 32 км Бориспольского шоссе
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, а також сервісного обслуговування…

Социалочки

avatar