С 20 ноября по 31 декабря 2013
Автосалон «НІКО Форвард Мегаполіс», офіційний дилерський центр Ford у Києві та Київській області, з нагоди свого відкриття у складі «Автомобільного Мегаполісу НІКО» на Бориспільському шосе оголошує про запуск спеціальних пропозицій для своїх перших клієнтів.

Тільки з 20 листопада по 31 грудня кожен клієнт автосалону «НІКО Форвард Мегаполіс» при покупці автомобіля отримує спеціальний пакет «Захист» до свого нового Ford.

Подарунковий пакет «Захист» включає:

  • «захист двигуна» зі встановленням;
  • «бризговики» (передні чи задні на вибір);
  • комплект оригінальних килимків.

Акція діє для всіх клієнтів, що уклали договір на купівлю автомобіля Ford в автосалоні «НІКО Форвард Мегаполіс» в період з 20 листопада по 31 грудня 2013 року .

Для клієнтів «НІКО Форвард Мегаполіс» окрім подарунків, до кінця листопада діють знижки на Ford до 25000 грн в залежності від моделі автомобіля.

В автосалоні «НІКО Форвард Мегаполіс» представлений широкий вибір моделей легендарної марки Ford. Клієнти можуть також пройти тест-драйв, отримати консультацію щодо кредитування та страхування, скористатися послугою trade-in та іншими перевагами «Автомобільного Мегаполісу НІКО».

Клієнти компанії «НІКО Форвард Мегаполіс» стають учасниками Програми лояльності «5 Діамантів», яка дозволяє скористатися спеціальними умовами при придбанні автомобілів, запасних частин і аксесуарів, обслуговуванні на сервісній станції, а також при страхуванні авто.

Деталі за телефоном (044) 932-11-11 або на сайті www.ford.niko.ua, а також в автосалоні «НІКО Форвард Мегаполіс» на 13-му кілометрі Бориспільського шосе.

*Період дії акції: з 20.11.2013 по 31.12.2013 р. Під подарунками мається на увазі доукомплектація автомобіля додатковим обладнанням та аксесуарами. Деталі за телефоном (044) 392-11-11

Інформаційна справка:

«НІКО Форвард Мегаполіс» - концептуальний 3-S комплекс, що об'єднує автосалон Ford, сервіс, продаж запчастин та аксесуарів. Дилерський центр "НІКО Форвард Мегаполіс" стане першим автоцентрів, що відкриє свої двері для клієнтів с складі Автомобільного Мегаполіса "НІКО" на Бориспільському шосе. У салоні «НІКО Форвард Мегаполіс» представлений весь модельний ряд автомобілів Ford, як легкові, так і комерційні моделі.

Враховуючи концепцію 3-S, до послуг наших Клієнтів: просторий сучасний шоу-рум, який побудовано за всіма стандартами бренду Ford, зона післяпродажного обслуговування, магазин аксесуарів, зона відпочинку на 1 та на 2 поверсі, кафе.

Компанія «НІКО Форвард Мегаполіс» входить до складу Групи компаній « НІКО» , основними напрямами діяльності якої є: автомобільний бізнес ( роздрібні продажі - до складу роздрібної дилерській мережі « НІКО » входить 16 дилерських центрів , які розташовані в Києві , Донецьку , Дніпропетровську, Запоріжжі , Львові та Чернівцях , сервісне обслуговування , імпорт та дистрибуція) , операції фінансового сектора (страхування, фінансування і кредитування , інвестиції і управління активами) , будівництво, транспортні , митно- брокерські послуги та корпоративна соціальна відповідальність.

Где это происходит
Автосалон НИКО Форвард Мегаполис
НИКО Форвард Мегаполис
Автосалон, Киев, Бориспольское шосе , 13-й км.
Средняя оценка: 4,25на основе 1 отзыва
1 отзыв

«НИКО Форвард Мегаполис» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий шоу-рум, сервис, продаж запчастей и аксессуаров. Салон является первым салоном в регионе, построенным согласно новым европейским стандартам бренда Ford. В салоне «НИКО Форвард Мегаполис»…

Социалочки

Почитать еще:

avatar