Акція «Автомобіль тижня» в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» це унікальна можливість стати власником надійного німецького автомобіля Volkswagen Golf та отримати МАКСИМАЛЬНУ ВИГОДУ 230 820 грн*.!

Volkswagen Golf - це поєднання якості, надійності, інновацій, комфорту та вигоди і саме з ним Ви відкриєте для себе світ нових можливостей.

Технічні характеристики автомобіля, власником якого Ви станете:

- Двигун - 1.4 TSI

- Потужність - 150 к.с.

- Тип трансмісії - 7 ступ. DSG

Окрім вигоди 230 820 грн*. Ви отримуєте автомобіль, який оснащений додатковими опціями для Вашого максимального комфорту:

  • фари LED ближнього та дальнього світла з денним світлом;
  • динамічне корегування кута нахилу світла фар, поворотне світло;
  • задні світлодіодні ліхтарі з динамічними покажчиками повороту;
  • регулювання дальнього світла Light Assist;
  • мультимедійна система Composition Media;
  • можливість вибору профілю їзди;
  • камера заднього виду Rear Assist;
  • датчик сліпих зон Blind spot з асистентом виїзду з паркувального місця;
  • система безключового запуску двигуна та відкриття дверей "Keyless Access";
  • мультифункціональне шкіряне кермо.

Придбати потужний, омріяний Volkswagen Golf та отримати вигоду ще простіше, скориставшись сучасною програмою обміну Trade-In. Ви без жодних турбот обмінюєте Ваш старий автомобіль на новий VW Golf, а в цей час менеджер DasWeltAuto всі зобов'язання з продажу старого авто візьме на себе.

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» працює тільки з перевіреними фінансовими установами, тож якщо Ви бажаєте придбати авто в кредит або лізин , ми підготуємо для Вас пропозицію, яка  задовольнятиме Ваші вимоги і не буде обтяжувати Ваш бюджет.

Акція «Автомобіль тижня» триває до 19.11.2018р. або до моменту продажу автомобіля, в залежності від того, що настане раніше.

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 27.86 грн. станом на 12.11.2018. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання.

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» м.Чернівці, вул.Енергетична,2В. Дізнатись ще більше інформації за тел. (0372)543 888 або у Вашого персонального менеджера.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar