Автомобіль тижня у автосалоні «КарпатиАвтоцентр» VW Passat у комплектації преміум R-Line за акційною вартістю 1 131 238 грн.

Преміальний автомобіль, який є відображенням успіху та сили, достатньо тільки глянути. Динамічні лінії кузова підкреслюють спортивну комплектацію і продовжуються у кожній деталі та хромованих вставках. Та справжнє захоплення розпочинається тоді, коли Ви опиняєтесь за кермом.

У Вашому повному розпорядженні автомобіль із технічними характеристиками:

- Двигун 2.0 TDI

- Потужність  150 к.с. / 110 кВт

- Тип трансмісії  6 - ступ. DSG

- Витрата палива змішана 5.1 л/100 км.

Лише протягом 7 днів Ви маєте можливість скористатись акцією автомобіль тижня і стати власником преміального VW Passat із вигодою 150 000грн.

Ви отримуєте автомобіль, опції якого для Вас стануть незамінними щоденними помічниками:

- Кермо мультифункціональне шкіряне 3-х спицеве з обігрівом, з клавішами перемикання DSG

- Кондиціонер автоматичний "Climatronic"   з трьохзонним регулюванням мікроклімату

- Мультимедіа "Composition Media"   20,3 см (8 дюймів)

- Навігаційна функція "Discover Media"  

- "Side Assist Plus" aсистент зміни смуги руху вкл. асистент утримання смуги руху "Lane Assist" та допоміжний   асистент при виїзді з паркувального   місця

- Адаптивний круїз-контроль АСС до 210 км/год з системою Front-Assist та системою екстреного гальмування у міському циклі руху

- Декор деревом "Olivesche seidenmatt"  на передній панелі та обшивці дверей, та декор "Piano Black"  на центральній консолі

- Динамічне регулювання дальнього світла "Dynamic Light Assist"

- Система кругового огляду "Area View" вкл. камеру заднього виду "Rear View"

У разі нестачі коштів, Ви можете скористатись послугою обміну Вашого попереднього автомобіля на новий акційний Volkswagen Passat. Всі турботи щодо оцінки та продажу Вашого автомобіля довірте менеджеру «Das WeltAuto». І у Вас не виникатиме запитань, як продати свій старий автомобіль.

Або ж скористатись вигідними умовами фінансування (кредит, лізин) адже ми працюємо тільки з перевіреними фінансовими установами і пропонуємо виключно прозорі умови.

Акційне ціноутворення на автомобіль діє з 8 серпня 2018р. до 15 серпня 2018 року, або до моменту продажу автомобіля в залежності від того що настане раніше.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar