Ви у пошуках автомобіля, який поєднує у собі потужність, елегантність, інноваційність та надійність? Саме час поспішати у автосалон «КарпатиАвтоцентр», адже тільки 7 днів діє акція «Автомобіль тижня» на VW Passat.

Не упустіть унікальну можливість стати власником неймовірного VW Passat у комплектації Elegance Life та отримати додаткову вигоду 21 000 грн. Пропозиція діє тільки до 02.04.2018р. або до моменту продажу автомобіля, в залежності від того що настане скоріше.

Технічні характеристики автомобіля:

- Двигун - 2.0 TDI

- Потужність - 150 к.с.

- Коробка передач - 6-ступ. DSG

- Передній привід

Для Вашої максимальної зручності  в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» діють спеціальні програми, що зроблять купівлю акційного VW Passat ще приємнішою.

- Програми фінансування: кредит, лізинг. Мінімальний перший внесок, прозорі та доступні відсоткові ставки, без прихованих комісій. Адже автосалон «КарпатиАвтоцентр» працює тільки з перевіреними та надійними фінансовими установами.

Додатковим бонусом при купівлі автомобіля Volkswagen Passat з фінансуванням є можливість отримання додаткового бонусу в розмірі 30 000 грн. від Porsche Finance Group Ukraine

- Обмін Trade- In. У разі нестачі коштів, Ви можете скористатись послугою обміну Вашого попереднього автомобіля на новий акційний Volkswagen Passat. Всі турботи щодо оцінки та продажу Вашого автомобіля довірьте  менеджеру «Das WeltAuto». І у Вас не виникатиме запитань, як продати свій старий автомобіль.

Акційна вартість автомобіля -  896 190 грн.

Дізнайтеся деталі в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» офіційного дилера Volkswagen, за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543-888, (050) 374 44 55, або на сайті www.karpaty-autocenter.com.ua.

Відкривайте нові горизонти разом із Volkswagen Passat, а стати власником розкішного автомобіля Вам радо допоможуть у автосалоні «КарпатиАвтоцентр»!

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar