В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» з'являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією, що буде актуальною лише протягом семи днів від моменту появи інформації на сайті!

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником Volkswagen Touran із значною вигодою для своєї сім'ї  в сумі 36 500 грн.!

VW Touran - чому саме він?

1.  Сімейний мінівен, який комфортний при далеких поїздках та по місту. Сім компактних пасажирських міст та зручний і місткий багажний відсік!

2.   Встановлена мультимедійна система в даній комплектації - додає комфорту всі пасажирам автомобіля!

3.   Створений для українських доріг тому має міцну ходову частину на достатній кліренс.

4.   Гарантія на автомобіль складає 3 роки або обмеження пробігу 100 000 км. (що настане раніше). На антикорозійну обробку кузова автомобіля гарантія 12 років.

Скориставшись вигідними програмами в автосалоні «КарпатиАвтоцентр», Ваша покупка буде зручною для Вас. 

Будьте першими, поспішайте скористатися пропозицією АВТОМОБІЛЬ ТИЖНЯ! Пропозиція діє тільки до 19 червня 2017 року!

Автомобіль обладнаний дизельним двигуном, 6-ти ступеневою автоматичною коробкою передач. Потужність автомобіля 105 к.с.!

Для вигіднішої покупки «Автомобіль тижня», маєте можливість скористатися програмою  «Trade-In».

Технічний стан та вартість Вашого попереднього автомобіля зможуть безкоштовно оцінити менеджер з продажу автомобілів з пробігом Das WeltAuto! Обираючись послуг Trade-In Ви отримуєте додаткові зручності:

1.   Економія часу! Для того щоб стати власником нового VW Touran, потрібно лише декілька хвилин для оцінки вашого старого авто.

2.   Не шукаєти покупця! Вам не потрібно шукати кому продати своє старе авто та де розмістити оголошення - ці турботи ми візьмемо на себе.

3.   Зручність складання договору! Техогляди, експертні висновки, зняття і постановка на облік, технічна експертиза - всі ці турботи бере на себе автосалон.

4.   Безпечність договору! Купуючи авто в офіційного дилера Volkswagen, Ви захищені від шахрайства, що притаманно стихійним автомобільним ринкам.

5.   Вигідний кредит чи лізинг! У разі нестачі коштів на покупку в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» завжди діють вигідні пропозиції щодо фінансування.

При обміні Вашого вживаного автомобіля на новий VW Touran додатково отримуєте бонус 25 000 грн! 

Дізнайтеся деталі пропозиції тижня в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» за адресою м.Чернівці, вул.Енергетична 2-В, тел. (0372) 543 888, 096 374 44 55, 050 374 44 55.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar