Про безпеку Вашого автомобіля – ми потурбуємося, Вам залишилося придбати надійний автомобіль, який підходить для бізнес поїздок та сімейного відпочинку Volkswagen Multivan!

Обираючи Volkswagen Multivan, Ви гарантовано отримуєте повний страховий пакет КАСКО з франшизою 0,5%, поліс ОСЦПВ та поліс страхування «Зелена карта» на перший рік.

Прозорі, вигідні програми фінансування від Porsche Finance Group Ukraine допоможуть Вам придбати автомобіль! З програмами фінансування Ви зможете ознайомитися перейшовши за посиланням http://www.karpaty-autocenter.com.ua/financial-service/.

Виникають питання, як продати старий автомобіль? Все просто! Менеджер з продажу автомобілів Das WeltAuto безкоштовно оцінить вартість Вашого автомобіля та запропонує обмін на Нового Volkswagen Multivan! При обміні до кінця червня Ви зможете отримати додатковий бонус - 25 000 грн.!

Дізнайтеся деталі в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» офіційного дилера Volkswagen, за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543-888, (096) 374 44 55, (050) 374 44 55 або на сайті www. karpaty-autocenter.com.ua.

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar