С 13 по 20 сентября 2016
На вулиці вже осіння пора, тому слід подумати про надійного помічника який допоможе в вирішенні сімейних завдань: доставці дітей до школи, в дитячий садочок та інших справах. Отож автомобілем тижня із 13.09.- 20.09.2016 року є Caddy Trendline Dandy із спеціальною ціною!

Volkswagen Caddy - найдоступніше авто із комерційного модельного ряду компанії Volkswagen. 

Volkswagen Caddy надзвичайно практичний та універсальний автомобіль для всієї родини, який вражає гостротою динамічних ліній та сукупністю виразних елементів дизайну. 

В салоні автомобіля 5 надзвичайно комфортабельних сидінь, відмінна шумоізоляція, першокласне оздоблення та безліч зручних місць для зберігання речей. 

Система опалення салону автомобіля з механічним регулюванням, електричні склопідйомники, зовнішні дзеркала з електричним регулюванням і це ще не повний перелік переваг, які чекають на Вас в салоні автомобіля.  

Дізнайтеся деталі автомобіля в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» за адресою м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, чи за тел. (0372) 543-888, 

(096) 374 44 55.  

Звертаю Вашу увагу, пропозиція дійсна до 10.00 год. ранку 20 вересня 2016 року!

Не пропустіть свій шанс!

Акційний Volkswagen Caddy може стати саме Вашим!

Где это происходит
Автосалон КарпатыАвтоцентр
КарпатыАвтоцентр
Автосалон, Черновцы, ул. Энергетическая, 2 В
Средняя оценка: 4,825на основе 10 отзывов
10 отзывов

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» є офіційним дилером Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «КарпатиАвтоцентр» пропонує до вашої уваги широкий модельний ряд легкових та комерційних…

Социалочки

avatar