До 30 ноября 2015
Шановні клієнти! Ви давно мрієте про Volkswagen Touareg? Не впевнені, чи варто купувати автомобіль “на зиму”, адже необхідно змінювати шини на зимові, а це додаткові витрати? Відтепер, жодних сумнівів! Ми маємо для вас ідеальну пропозицію! ТОВ “Престиж-Авто”, офіційний дилер Volkswagen в Хмельницькому, при купівлі Volkswagen Touareg ДАРУЄ КОЖНОМУ комплект зимових шин АБО ЗНИЖКУ в розмірі 20 000 грн на комплект зимових коліс у зборі!

Поспішіть обрати свій ПОДАРУНОК, оскільки, термін дії акції припиняється 30.11.2015.

Не зволікайте, і з нашою допомогою Ви можете придбати свій «економічний» Volkswagen Touareg!

А для ще більшої зручності та комфорту використовуйте: он-лайн форму для Запису на тест-драйв та заявки на оцінку Вашого авто для обміну на новенький Volkswagen по системі Trade-In.

За деталям звертайтесь, будь ласка, до офіційного дилера Volkswagen AG в Хмельницькому ТОВ Престиж-Авто, що за адресою Прибузька, 48/2 чи за телефонами (0382) 702-200 та (067) 380-04-55.

Где это происходит
Автосалон ООО "Престиж-Авто"
ООО "Престиж-Авто"
Автосалон, Хмельницкий, ул. Прибужская, 48/2
Средняя оценка: 4,25на основе 2 отзывов
2 отзыва 1 автоуашник

Компания "Престиж-Авто" - официальный дилер Volkswagen AG в Хмельницкой области - работает на украинском рынке в автомобильном бизнесе 12 лет, предлагая высококачественные услуги, как на этапе продажи автомобиля, так и в период послепродажного обслуживания.…

Социалочки

avatar