С 10 августа по 31 декабря 2015
До 300 000 гривень вигоди!

Porsche Cayenne як зовні, так і всередині викликає лише одне почуття: захоплення. Захоплення від життя, від дороги, від кожного дня. Динаміка спортивного автомобіля, доповнена відмінним позашялховим потенціалом, у поєднанні із розкішним виконанням, універсальністю та комфортом роблять цей автомобіль лідером серед клієнтських вподобань по всьому світу.  

Маючи на меті задоволення Ваших фінансових очікувань та беручи до уваги оптимальний перелік додаткових опцій, ми створили спеціальну пакетну пропозицію Premium із можливістю заощадження до 300 000 гривень при купівлі версій Cayenne Diesel із трилітровим  двигун V6 та бензинового Cayenne із 3,6-літровим двигуном V6.

Автомобілі із пакетом опцій Premium доступні в офіційних дилерських центрах Porsche в Україні починаючи з 10 серпня 2015 року по 31 грудня 2015 року. Всі автомобілі є моделями 2015 модельного року, кількість автомобілів обмежена.

Програма діє в «Порше Центр Київ Аеропорт». Звертайтесь до відділу продажу для отримання додаткової інформації:

Порше Центр Київ Аеропорт, с. Чубинське, вул. Київська, 43, тел./факс: +38 (044) 201-911-0

Где это происходит
Автосалон Порше Центр Киев Аэропорт
Порше Центр Киев Аэропорт
Автосалон, Киев, с. Чубинское, ул. Киевская, 43, 32 км Бориспольского шоссе
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, а також сервісного обслуговування…

Социалочки

avatar