С 01 по 9 октября 2015
В офіційному дилерському центрі «Лексус Київ Захід» з 1 по 9 жовтня 2015 року вигідні ціни на гібридний кросовер Lexus NX 300h у комплектаціях Business, Executive, F Sport та Luxury 2015 року виробництва, які є в наявності на складі в Україні.

«Лексус Київ Захід» пропонує автомобілі в широкому виборі кольорів кузова та оздоблення салону, що якнайкраще увиразнює Вашу індивідуальність. Яскравий та емоційний кросовер NX 300h забезпечений повногібридним приводом Lexus, що органічно поєднує роботу 2,5 л бензинового двигуна та електромоторів. Споживання пального становить лише 5,3 л/100 км* у комбінованому циклі, що є приголомшливим показником для повнопривідного кросовера такого розміру.

NX 300h — це технологічний урбаністичний кросовер, який пропонує своєму власнику не лише комфорт і надійність Lexus, але й неймовірну виразність та інноваційний дизайн у кожній деталі.

За довідками про актуальні ціни, технічні характеристики та наявність просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за тел.: +38 (044) 507-08-08. Чекаємо на Вас за адресою: Місто Автомобілів «ВіДі АвтоСіті», вул. Велика Кільцева, 58 , с. Софіївська Борщагівка. Детальніше на http://kyiv-west.lexus.ua/

* Дані отримані в ідеальних умовах, без урахування індивідуальної манери управління автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються тільки експериментальним способом.

Где это происходит
Автосалон Лексус Киев Запад
Лексус Киев Запад
Автосалон, Киев, Большая Окружная, 58
Средняя оценка: 2,5на основе 4 отзывов
4 отзыва

«Лексус Киев Запад» - единственный авторизованный 3S дилерский центр в Киеве, который предоставляет весь комплекс услуг в одном месте и построен в полном соответствии с новейшими стандартами Lexus: продажа новых автомобилей, послепродажное обслуживание, кузовной…

Социалочки

avatar