С 21 мая по 30 июня 2014
Остаточний розпродаж Volvo XC60 та XC70, 2014 модельного року. Кількість авто обмежена. Тільки зараз в автоцентрі «Віннер Автомотів» діє спеціальна пропозиція на позашляховики Volvo.

Знижка на автомобіль Volvo XC60 - до 165 000 грн.
Знижка на автомобіль Volvo XC70 - до 188 000 грн.

З Volvo XC 60 Ви буде відчувати себе, як дома на будь-якому рельєфі, завдяки високому кліренсу та опціональному повному приводу. У поєднанні з системою старту на підйомах чи опціональній допоміжній системі руху на схилах ви можете впевнено підкорювати віддалені маршрути, знаючи, що ваше авто впорається із будь-якими випробуваннями, що очікують на вас попереду.

В моделі XC70 Volvo реалізувала свою нову концепцію - елегантний універсал з можливостями справжнього позашляховика. Поєднання комфортної, впевненої їзди з розкішним салоном та мускулистим, проте вишуканим дизайном екстер'єру, свідчить про те, що XC70 пасуватиме у будь-якій ситуації.

За всіма подробицями звертайтесь до консультантів з продажу.

* Під спеціальною пропозицією мається на увазі надання знижки у розмірі визначеному для кожної окремої моделі. Розмір знижки розрахований станом на 21.05.2014 року. Остаточна вартість конкретної моделі автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання автомобіля та залежить від моделі та комплектації автомобіля. Умовами договору може бути передбачено еквівалент вартості автомобіля у Євро, при цьому остаточна вартість розраховується за міжбанківським валютним курсом на день здійснення оплати. Міжбанківський курс відображується на веб-сайті - http://www.winner.ua/. Зображен і автомобілі можуть містити додаткове (опціональне) обладнання та можуть відрізнятися від запропонованих у салоні. Термін дії з 21.05.2014 до 30.06.2014 року.

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

Социалочки

avatar